Otvoren Bodyline fitnes centar na Prozivci!

Otvoren Bodyline fitnes centar na Prozivci!

Dugoočekivani Bodyline fitnes centar na Prozivci, počeo je sa radom u maju! Na oko 650 kvadratnih metara, prostire se savremen fitnes centar, sa kardio opremom i spravama za snagu najvećih svetskih proizvođača. Osim toga, centar poseduje zonu za istezanje, funkcionalnu zonu i deo za sedenje i odmor nakon treninga.

 

Bodyline fitnes centar na Prozivci

Objekat je na raspolaganju za individualno treniranje i treninge sa personalnim trenerima, dok objekat na Radijalcu ostaje raspoloživ i za grupne treninge.

Početak u novom objektu, započinjemo i jednom posebnom vrstom članarine. Naime, u pitanju je VODA VODA VIP članarina, koja podrazumeva korišćenje peškira i flašicu od 0,5 l vode, prilikom svakog treninga. Cena ove članarine će iznositi 4.200 dinara za mesec dana.

Bodyline fitnes centar na Prozivci, nalazi se na adresi Lajoša Joa 64, u Subotici. Do kraja maja traje promotivni period, sa popustom na mesečnu članarinu, u iznosu od 1.990 dinara. Nakon promo perioda, cena mesečne članarine ostaje ista kao i na Radijalcu, 3.200 dinara. Ukoliko želite da trenirate u oba naša objekta, cena je 3.500 dinara za mesec dana. Sve ostale cene možete da proverite u našem cenovniku. Da biste bili u toku sa aktuelnostima, zapratite naše profile na društvenim mrežama: Facebook i Instagram.