Vežbač meseca septembra

Vežbač meseca septembra

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

U septembru, vežbač meseca je jedna Spartanka. Zove se Tatjana Savić. Drago nam je kada nagradimo devojke za ovu titulu jer na taj način dajete dobar primer i motivaciju drugim devojkama. Takođe, ovim pokazujemo da su Spartan i Cross treninzi potpuno prilagođeni za oba pola! Pročitajte kakvi su Tatjanini utisci u nastavku.

Vežbač meseca septembra

Tatjana je rođena 1997. godine, a našim grupnim treninzima se priključila u martu ove godine. Na treningu najviše voli da radi slam ball vežbu, dok joj battle rope spada u kategoriju najmanje dragih vežbi.

Tatjana kaže da joj se najviše dopada naše ljubazno osoblje, dobri treneri, prijatna atmosfera i naravno SPARTAN treninzi. Navodi da joj je cilj da bude u još boljoj formi nego što je sada i želi da ostane deo SPARTAN ekipe.

Pošto je za kratak vremenski period dosta napredovala, ne sumnjamo da će Tatjana u budućnosti ostvariti sve ciljeve koje je zacrtala! Čestitamo na tituli vežbača meseca septembra!

SPARTAN trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 18.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!