Vežbač meseca oktobra

Vežbač meseca oktobra

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

Oktobar mesec je obeležila Smiljana Vinčić. Drugi mesec zaredom nagrađujemo devojke su na tronu, pa se nadamo da će one svojim primerom pokazati kako se vredan rad i trud svakako isplati! Pitali smo Smiljanu da nam opiše svoje iskustvo u treniranju kod nas, pa u nastavku možete da pročitate šta nam je rekla..

Vežbač meseca oktobra

Ova mlada devojka, rođena je 2002. godine, a našim treninzima se priključila u junu 2021. godine.
Kao omiljenu vežbu na treningu izdvaja back squat. Nasuprot tome, najteže joj pada kada na treningu rade jerk.

Pošto požrtvovano dolazi na treninge kod nas, ističe da joj se baš sve kod nas i dopada. Skromno ćemo podeliti sa vama da je Smiljana navela da smo najbolji fitness centar.

Kao ciljeve za budući period izdvaja da želi da postigne još bolje rezultate na treningu. Želimo joj da u tome bude istrajna i da se trudi barem ovoliko kao do sada! Smiljana, čestitamo ti na tituli vežbača meseca!

CROSS trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 19.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!