Vežbač meseca novembra

Vežbač meseca novembra

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

Njeno lice vam je sigurno poznato iz vremena kada je bila deo Bodyline fitness & wellness osoblja. Iako je promenila radno mesto, Larisa Gadnjai je nastavila vredno da trenira kod nas i da se trudi na Spartan treninzima. U nastavku pročitajte kako je odgovorila na naša pitanja i šta je njen glavni motivator za trening.

Vežbač meseca novembra

Lara je 1996. godište, a Spartan treninzima se priključila u februaru 2021. godine. Omiljena vežba joj je dumbbell power snatch, a najmanje se raduje battle rope vežbama.

Lara posebno pohvaljuje trenera Nemanju i njegovu požrtvovanost i posvećenost grupi. ???? Kaže da je strpljivo objašnjavanje svih vežbi i podizanje motivacije Spartanaca to što ističe Nemanju kao trenera.

Svojim vežbačkim ciljevima dodaje podsticanje drugih ljudi na sportske aktivnosti. Lara smatra da lep izgled, dobar osećaj i zategnuto telo svi priželjkuju, stoga želi svima da pruži vetar u leđa svojim primerom. Napornim trudom i radom sigurno se postižu željeni ciljevi. Slažemo se u potpunosti sa Larom, i čestitamo joj na tituli vežbača meseca novembra!

SPARTAN trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 18.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo!

Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!