Vežbač meseca maja

Vežbač meseca maja

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

Sanela Milosav je divni mesec maj provela vredno trenirajući na našim SPARTAN treninzima i zasluženo osvojila titulu „Vežbač meseca“!

Vežbač meseca na Spartan treningu

Sanela je rođena 1995. godine, a SPARTAN ekipi se priključila u decembru 2021. godine. Na treninzima najviše voli da radi čučnjeve i iskorake, a najteže joj pada burpee.

Posebno pohvaljuje dobru atmosferu na treningu, ljubazne i nasmejane devojke za pultom, lep ambijent i zanimljive treninge kod nas u Bodyline fitness centru.????

Sanela želi da postigne što bolju fizičku formu i da održava aktivan i zdrav način života. Pošto je vredno radila i trenirala u maju, verujemo da će u tom duhu i da nastavi, pogotovo tokom ovog lepog vremena!

Bravo Sanela, čestitamo ti na tituli vežbača meseca! ????

SPARTAN trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 18.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!