Vežbač meseca juna

Vežbač meseca juna

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana. Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

Za mesec jun, nagrađena je Žaklina Hornok, vežbač sa cross treninga. Cross trening je ocenjen kao najteži trening u našoj ponudi, što dodatno povećava vrednost Žaklinine titule! Pročitajte u nastavku šta su njeni utisci, koliko je zadovoljna svojim rezultatima koje je postigla i šta je to što najviše voli u okviru treninga kod nas.

Žaklina je rođena 1988. godine, a cross treninzima se priključila u januaru 2020. godine. Žaklina voli sve vežbe snage sa šipkom, a najmanje joj je drag Air Bike. Njen cilj je da u narednom periodu nastavi sa treninzima kao do sada jer je zadovoljna promenom u svakom smislu, koja je usledela nakon redovnog treniranja.

Žaklina kaže da je dobar osećaj kada posle napornog dana dođeš na cross trening i nakon sat vremena izađeš mokar od iscrpljujućih vežbi, ali daleko rasterećeniji nego što si bio pre treninga. Napominje da ne bi menjala cross treninge za bilo koje druge, bez ozbira što su ruke pune žuljeva i noge pune modrica.

Drago nam je što treninzi kod nas proizvode dobre osećaje i još bolje rezultate! Čestitamo Žaklini na tituli „Vežbač meseca juna“! Nadamo se da će svi moći da nauče iz njenog primera koliko se trud i rad na treningu isplati.

Cross trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 19.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!