Vežbač meseca juna

Vežbač meseca juna

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

U junu, na CROSS treninzima, najveći trud i zalaganje je pokazao Vildan Nikšić.

Vežbač meseca aprila

Vildan je rođen 1987. godine, a kod nas trenira od juna 2019. godine.
Kaže da na treningu najviše voli mrtvo dizanje, prednji i zadnji čučanj. Najteže mu pada clean & jerk. Šta to znači u prevodu sa crosfiterskog jezika, pogledajte na Google ili pitajte našeg trenera @attila_makai90.????

Vildan ističe da je u našem fitness centru sve kako treba i da bude. ???? Kaže da je naš Atila naj trener, a sugeriše nam da ubacimo još olimpijskih šipki i ruskih zvona u našu salu. Potrudićemo se da to i ispunimo što pre, kako bi naši vežbači mogli da treniraju sa što više opreme.
Kada smo ga pitali za buduće ciljeve na treningu, Vildan kaže da samo treba imati što više upalu mišića. ???? Verujemo da će ih i u budućnosti biti, samo da nastavi ovim tempom kao u junu. Vildane, čestitamo ti na tituli vežbača meseca!

CROSS trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 19.00 časova. Novost je da na CROSS treninge od sada možete da dođete i u jutarnjem terminu. Treninzi počinju u 9.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!