Vežbač meseca jula

Vežbač meseca jula

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana. Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

U julu, nagradili smo vežbača meseca na Spartan treningu. Njegovo ime je Damir Homa. Damir dolazi na Spartan treninge sa osmehom i uživa u kombinacijama funkcionalnih, težinskih i kardio vežbi. U ostatku teksta ćete pročitati ostale Damirove utiske i ciljeve za budući period.

Vežbač meseca jula

Damir  je rođen 1995. godine, a našoj Spartanskoj ekipi se pridružio u januaru ove godine. Kaže Box Jump mu je omiljena vežba, ali nije ljubitelj Battle Rope-a. Bez obzira što mu ova vežba nije draga, trudi se da i sa njom izađe na kraj.

U našem fitnes centru Damiru se najviše dopada pozitivna atmosfera, ljubazno osoblje i dobri treneri. Iz tog razloga ističe da u budućnosti namerava da ostane deo naše družine.

Sigurni smo da će zbog svoje doslednosti i pozitivnog stava Damir dostići sve ciljeve koje je zacrtao. Čestitamo na tituli vežbač meseca na Spartan treningu!

Spartan se održava od ponedeljka do petka u terminu od 18.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!