Vežbač meseca januara

Vežbač meseca januara

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

U januaru smo imali lepu i specifičnu situaciju da nagradimo dve naše Spartanke za trud i rad na treninzima. 🙂

Pošto su jedna drugoj podrška i motivacija, nama je veoma drago da podelimo njihov primer i pokažemo kako drugarstvo pomaže u postizanju dobrih rezultata! Pitali smo obe da nam daju odgovore na nekoliko pitanja, pa vam u nastavku delimo njihove utiske.

Vežbač meseca januara

Danijela je rođena 1994. godine, a našim SPARTAN grupnim treninzima se priključila veoma skoro – u decembru 2021. godine. Najdraža vežba na treningu joj je plank, a najmanje joj je drag burpee.

Kaže da joj se dopada što imamo sve na jednom mestu – prostor za grupni trening, a i mesto za individualno treniranje i wellness. Takođe, Danijela posebno pohvaljuje naše uvek nasmejane devojke na recepciji! ????
Danijelin cilj je da uz zabavu i super ekipu nastavi da održava kondiciju.

Jelena je Danijelin saborac i ona se takođe priključila našem fitness centru u decembru 2021. godine. Jelena je 1994. godište. Vežba koju izdvaja kao najdražu je mrtvo dizanje, a najteže joj pada vežba high knees.
Kaže da joj se dopada naša odvojena sala sa kompletnom opremom za grupne treninge. Takođe ističe i posvećenost trenera @nemanja.rakic, pozitivnu atmosferu na treningu i naše ljubazne koleginice za pultom. ????

Predlaže nam da ostanemo čvrsti u odluci da se cross sala ne koristi od strane drugih vežbača i trenera dok traje grupni trening. (Hvala na sugestiji, potrudićemo se da to i dalje sprovodimo!) ✅
Što se tiče ciljeva koje ima za budući period, navodi da želi da postigne formu i održi zdrave životne navike.
Mi smo sigurni da će i Danijela i Jelena biti uspešne u realizaciji svojih ciljeva jer jedna drugu podržavaju i zajedno se trude da ih ostvare! Čestitamo vam na tituli vežbača meseca!

SPARTAN trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 18.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo!

Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!