Vežbač meseca februara

Vežbač meseca februara

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

Zapažen trud na Cross treninzima u februaru, postigao je Sanel Osmančević.

Vežbač meseca februara

Sanel je rođen 1996. godine, a Bodyline Cross ekipi se pridružio u junu 2021. godine. Kao najdraže vežbe na treningu ističe mrtvo dizanje i čučanj. ????
Najteže mu pada snatch tj. trzaj.

U našem fitnes centru mu se najviše dopada Cross ekipa. Cilj za budući period mu je da nauči baš taj snatch koji mu najteže pada.

Podržavamo Sanela da se suoči sa najtežim preprekama i želimo mu mnogo kvalitetnih treninga u budućnosti!
Čestitamo na tituli vežbača meseca!

CROSS trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 19.00 časova. Novost je da na CROSS treninge od sada možete da dođete i u jutarnjem terminu. Treninzi počinju u 9.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!