Vežbač meseca decembra

Vežbač meseca decembra

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

Decembar je mesec kada nam je svima najteže da vežbamo. Praznici se nekako slože zaredom i treninzi često padnu u drugi plan.. Da može vredno da se trenira i u poslednjem mesecu u godini, pokazala nam je Jelena Đogić.

Vežbač meseca decembra

Jelena je rođena 1989. godine, a treninzima u našem fitness centru se pridružila u martu 2021. godine. Pitali smo je da izdvoji svoju omiljenu vežbu, kaže da voli sve vežbe sa šipkom, kao i veslanje. Takođe, uživa u treninzima kada se postave kružne stanice. Ipak, box jump vežbu izdvaja kao najmanje dragu.

Jelena kaže da joj je atmosfera na treningu fenomenalna, ekipa je pozitivna i jedni druge guraju da daju svoj maksimum. ???? Treninzi su raznovrsni, a trener Atila je uvek tu da usmeri i motiviše vežbače.

Njen cilj je da nastavi sa treninzima ovim tempom jer su promene očigledne i u fizičkom i u psihičkom smislu. Želela bi da u budućnosti može da uradi zgib, a mi smo sigurni da će u tome uskoro i uspeti! Čestitamo Jeleni na sjajnoj završnici 2021. godine i želimo joj da joj ova cela godina bude isto toliko uspešna!

CROSS trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 19.00 časova. Novost je da na CROSS treninge od sada možete da dođete i u jutarnjem terminu. Treninzi počinju u 9.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!