Vežbač meseca avgusta

Vežbač meseca avgusta

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

U avgustu, nagradili smo vežbača meseca na Cross treningu. Njegovo ime je Nemanja Katić. Nemanja uživa da pomera svoje granice u vežbanju i rezultatima. U nastavku teksta pročitajte njegove utiske i iskustvo koje je podelio sa nama.

vezbac meseca avgusta

Nemanja je rođen 1990. godine, a našem fitness centru se priključio 2017. godine. Od tada, trenira naporno na našim cross treninzima u večernjem terminu. Vežba koju ističe kao omiljenu je clean & jerk.

Dao nam je interesantan odgovor kada smo ga pitali koja mu je vežba najmanje draga.
Nemanja ističe da nema vežbe koju najmanje voli, kada mu nešto teško ide, on to radi što više, dok mu ne postane lako. Upravo to je dokazao učešćem u OCR trkama, jer pre nije voleo da trči.

U našem fitness centru mu se najviše dopada sloboda u cross sali.
Njegovi planovi za budućnost su još više treniranja u cilju što bolje pripreme za naredna takmičenja.

Sigurni smo da će Nemanja postići odlične rezultate na budućim trkama zbog njegove čvrste volje i odlučnosti! Čestitamo ti na tituli vežbača meseca i srećno na budućim takmičenjima!

Cross trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 19.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!