Vežbač meseca aprila

Vežbač meseca aprila

U Bodyline fitness & wellness centru, nagrađuje se vežbač meseca koji se najviše trudio i vežbao na grupnim treninzima u prethodnih mesec dana.

Trudimo se da se vežbači ravnomerno i pravedno nagrađuju na svim vrstama grupnih treninga. Svi imate jednaku šansu za ovu nagradu i uvek rado očekujemo proglašenje nekoga od vas! 🙂

U aprilu, na CROSS treninzima, najveći trud i zalaganje je pokazao Vujadin Bosnić.

Vežbač meseca aprila

Vujadin je rođen 1982. godine, a naš član je od oktobra 2019. godine. Kaže da na cross treninzima jednako voli sve vežbe, ali su mu lakše one sa šipkom. Najteže mu pada burpee over box, burpee over bar, zgibovi i AirBike.

Vujadin nam je sugerisao da bi bilo dobro da imamo veću salu za Cross treninge. Slažemo se sa tim da je nekad premalo prostora za sve naše vežbače, imamo to u vidu za neke buduće planove i proširenja.. ????
Vujadin kaže da mu je, uzimajući u obzir njegove godine, dovoljno da dolazi 3 puta nedeljno na treninge i da na taj način održava kondiciju. U budućnosti bi voleo da uspe da uradi bar muscle up.

Pošto je našeg trenera Atilu podigao ovako sa lakoćom, verujemo da će i uspeti u svom cilju u budućnosti! ????

Vujadine, čestitamo ti na tituli vežbača meseca!????????⚡

CROSS trening se održava od ponedeljka do petka u terminu od 19.00 časova. Novost je da na CROSS treninge od sada možete da dođete i u jutarnjem terminu. Treninzi počinju u 9.00 časova. Detaljan raspored grupnih treninga možete da pronađete ovde. Pridružite nam se i uradite nešto dobro za svoje telo. Sve novitete i redovne objave možete da pratite i na našim društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Vidimo se u sali!