Trka na trakama za trčanje – 5K Indoor Challenge

Trka na trakama za trčanje plakat

Trka na trakama za trčanje – 5K Indoor Challenge

Subotička 5k indoor trka je takmičenje u trčanju na traci na distanci od 5 kilometara. Do sada smo dva puta zakazivali takmičenje, ali smo bili prinuđeni da ga otkažemo. Ovoga puta se nadamo da ćemo uspeti u svojoj nameri da vas obradujemo jednom zimskom trkom. 🙂

5K Indoor Challenge trka na trakama će se održati u nedelju 20. februara sa početkom od 10.00 časova.

Cilj takmičenja je da se učesnicima pruži prilika da testiraju sebe na ovom jedinstvenom izazovu, da se dobro zabave i ujedno osvoje nagrade.

Pošto takmičenje traje tokom celog dana, trčanje će se odvijati u grupama, a svakoj grupi će biti dodeljena satnica tokom koje će se takmičiti. Svaka grupa će na raspolaganju imati 45 minuta, od kojih je okvirno 30 minuta predviđeno za trčanje, a ostalih 15 za promenu i pripremu za nastup sledeće grupe takmičara. O rasporedu i satnici trčanja, takmičari će biti pravovremeno obavešteni putem mejla.

Trka na trakama za trčanje plakat

Svaki takmičar koji se prijavi na subotički 5K indoor race se takmiči individualno, a prijave mogu da se izvrše na dva načina:

  1. Lično u Bodyline fitness & wellness centru (Šumska 13, Subotica), radnim danima i subotom od 06.00 do 22.00 i nedeljom od 09.00 do 20.00 časova
  2. Popunjavanjem prijave putem linka

(u prvom slučaju, kotizacija se plaća prilikom prijave u fitness centru Bodyline, a u slučaju prijave preko sajta, učesnici će dobiti uputstvo za uplatu putem email-a)

Pošto je broj takmičara ograničen, prijave će biti otvorene do popune mesta u grupama. Za sve takmičare su obezbeđeni startni paketi, koji će sadržati: startni broj, majicu sa logoom takmičenja, finišersku medalju, kao i poklone sponzora. O nagradama za prvo troje takmičara u muškoj i u ženskoj kategoriji, naknadno ćemo vas obavestiti.

Čekamo vas da svi zajedno u sportskom i takmičarskom duhu ispratimo prvi 5K Indoor Challenge. Odgovore na pitanja i informacije o takmičenju, pronaći ćete i na Facebook i na Instagram stranicama organizatora. Prijavite se, čekamo vas!