Otvara se Bodyline wellness!

Ljudi sede u Bodyline wellnessu

Otvara se Bodyline wellness!

Željno ste iščekivali datum otvaranja našeg Bodyline wellness dela. Veoma nas raduje što možemo da vas obavestimo da naša wellness sezona počinje 01. oktobra 2021. godine.

Bodyline wellness će raditi po sledećem rasporedu:

Od ponedeljka do petka od 16.00 do 21.30 časova.

Pošto se nismo videli od prošle sezone, podsećamo vas na elemente koje sadrži naš Bodyline wellness program:

Bio sauna

Uslovi u bio sauni povoljno utiču na telo, otvaraju pore na koži i pre svega se preporučuju osobama koje imaju problem sa zadržavanjem vode u telu. U Bio sauni, temperatura vazduha je između 55 C◦ i 60 C◦, a vlažnost vazduha je 35%-50%. Ova sauna je prava imitacija tropske klime i pogodna je za ljude koji nisu tolerantni na visoke temperature.

Infracrvena sauna

Temperatura u infracrvenoj sauni je od 50 C◦ do 60 C◦, a preporučeno vreme boravka je od 20 do 30 minuta. Ukoliko telo ne dobija dovoljnu količinu infracrvenih zraka od sunca, vremenom postajemo bolesni i depresivni. Stoga, dovoljno je da u jednom ciklusu, bez ponavljanja, donesemo dobro svom telu.

Finska sauna

Boravak u finskoj sauni treba da bude između 6 i 15 minuta, u zavisnosti od toga koliko dobro podnosite visoke temperature. Finska sauna je prostorija sa temperaturom od 70 C◦ do 100 C◦, sa veoma niskom vlažnošću vazduha koja iznosi od 10% do 15%.

Parno (tursko) kupatilo

Parno kupatilo pomaže u prevazilaženju stresa, opušta telo i omogućava mu sticanje snage i poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog stanja. Tursko kupatilo je vrsta saune sa visokom vlažnošću vazduha, koje se kreće do 100%, uz temperaturu između 40 C◦ i 50 C◦.

Ukoliko želite da saznate kome se preporučuje koji tip sauna, kao i dodatne informacije o njihovim benefitima, posetite našu stranicu na kojoj smo se detaljnije posvetili pojašnjenju svake saune pojedinačno. Kliknite OVDE za detaljnije informacije o Bodyline welness programu. Dodatne fotografije i aktuelna obaveštenja možete pronaći i na našim društvenim mrežama.