Novi cenovnik Bodyline usluga

Novi cenovnik Bodyline usluga

Novi cenovnik Bodyline usluga

Cenovnik Bodyline usluga započinje novu godinu, sa blagim korekcijama. Nove cene važe od 2. januara 2023. godine.

Trudimo se da našim vežbačima omogućimo da vežbaju na kvalitetnoj i savremenoj opremi, uz što pristupačniju cenu treninga. Stoga je cenovnik usluga promenjen minimalno. Promene se najviše tiču treniranja u samoj teretani. Mesečna članarina za teretanu će iznositi 3.200 dinara, a mesečna članarina za personalne treninge, ostaje 3.900 dinara.

Pojedinačni ulazak u wellness, za sve naše članove, iznosi 300 dinara, dok je ulazak za građane, koji ne treniraju u našem fitness centru, 600 dinara.

Novi cenovnik Bodyline usluga

Podsećamo vas da je prostor koji obuhvata Bodyline fitness & wellness rasprostranjen na 1100 kvadratnih metara i potpuno je prilagođen rekreaciji i opuštanju. Teretana sadrži veliki broj savremenih sprava za snagu i kardio jedinica. Cross sala je prilagođena „tvrđim“ treninzima, funkcionalnim vežbama, ali i kardio treninzima na spravama kao što su veslački ergometar, vazdušni bicikl, skijaški ergometar…

Ukoliko ste tip koji preferira treniranje u grupi, naš predlog je da se priključite Spartan ili BodyFit grupnom treningu. Naši treneri kreiraju efikasne, pravilne i zanimljive vežbe, kako bi svaki trening bio dinamičan, ali i dovoljno težak da bi se postigli pravi rezultati. Zvaničan raspored grupnih treninga možete da pogledate na ovom linku.

Wellness našim korisnicima omogućava adekvatnu relaksaciju, nakon napornih treninga, posla ili stresne svakodnevice. Bodyline wellness sadrži bio saunu, infracrvenu saunu, finsku saunu i parno (tursko kupatilo).

Cenovnik Bodyline usluga sa kompletnim cenama možete da pogledate ovde.

Aktuelnosti iz Bodyline fitness & wellness centra takođe možete pratiti na našim društvenim mrežama.