Veliko CROSS takmičenje u Bodyline fitness centru

Cross takmičenje

Veliko CROSS takmičenje u Bodyline fitness centru

PRIJAVI SE do 16. decembra na NAJVEĆE CROSS takmičenje u Subotici! Trener Atila Makai  je spremio izazovne wodove za testiranje vaših granica!
Važno je da napomenemo da je takmičenje otvoreno za sve članove Bodyline fitness & wellness centra, ne morate nužno biti vežbači sa Cross treninga… ???? Prijavite se kod trenera Atile ili za našim info pultom do 16. decembra.
Pored sportskog karaktera ovo ima poseban značaj jer je kotizacija – novčani prilog u vidu vaučera koje će neformalno udruženje „Naše malo nekome je sve“ iz Subotice uručiti onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Budi deo ovog sjajnog događaja i pored odličnog druženja uradi i dobro delo. Pobednike čekaju i vredne nagrade, a podršku ovom danu daju i naši verni saradnici Proteini.si i VodaVoda.
Ukoliko ne želiš da se takmičiš, poseti nas u vreme takmičenja i navijaj za ekipu koja će dati sve od sebe da pokaže svoj napredak u prethodnih godinu dana! Moći ćeš da pratiš i naše story objave tog dana, zaprati nas na našem Instagram profilu – @bodyline_fitness_wellness.