Bodyline i BUDI HUMAN u zajedničkoj misiji!

Bodyline i BUDI HUMAN u zajedničkoj misiji!

Od danas u Bodyline fitness & wellness centru možete da pronađete kutiju za prikupljanje dobrovoljnog priloga u organizaciji Fondacije BUDI HUMAN.

Stefan Dević je prvi za koga ćemo prikupljati sredstva.

Stefan je prevremeno rođen u 31. gestacijskoj nedelji. Čitava trudnoća je vođena kao visokorizična uz bolničko ležanje. Po rođenju, samostalno je disao, u inkubatoru je bio nekoliko dana uz malo dodatog kiseonika.

Sve je ukazivalo da će bolnicu napustiti bez dijagnoza, ali nakon mesec dana doktori saopštavaju da ima PVL ciste nastale usled krvarenja na mozgu. Od izlaska iz porodilišta se leči u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju i Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Pre prvog rođendana dobija dijagnozu cerebralne paralize.
Detaljne informacije o ovoj akciji možete da pročitate i na zvaničnom sajtu Fondacije BUDI HUMAN.

Budi human za Stefanovo bolje sutra

Kada se kutija napuni, kompletno prikupljen iznos se uplaćuje na račun namenjen Stefanovom lečenju. Neophodno je prikupiti 19.448.000,00 dinara. Pošto je ovaj iznos prilično veliki, nadamo se da ćemo uspeti da pomognemo Stefanu barem jednim delom.

Svoje priloge možete da ubacite na pultu Bodyline fitness & wellness centra. Obavestićemo sve vas kada novac bude uplaćen i koliko smo, zajedničkim snagama, uspeli da skupimo!

Hvala vam što podržavate humanost i učestvujete u ovoj akciji sa nama!

Sva aktuelna obaveštenja možete pronaći na našim Facebook i Instagram stranicama, kao i na stranici Novosti.