Bodyline i BUDI HUMAN u zajedničkoj misiji!

Bodyline i BUDI HUMAN u zajedničkoj misiji!

Naši vežbači, kolege, posetioci i prijatelji su u proteklom periodu pokazali izuzetnu humanost.

Za Stefana smo zajedno skupili 25.830 dinara. Humanu misiju nastavljamo prikupljanjem novčanih sredstava za Anastasiu Mitić!

Anastasia je dete iz uredno održavane i kontrolisane blizanačke trudnoće.

Rođena je hitnim carskim rezom u 30. gestacijskoj nedelji trudnoće sa svega 1250 grama. Preživela je težak porođaj kao i spontani pobačaj prvog blizanca.

Na žalost ostale su posledice po njeno zdravstveno stanje. Usled nedostatka kiseonika i krvarenja na mozgu Anastasia dobija dijagnozu cerebralne paralize.

Od četvrtog meseca života kreće njena borba.

Iza Anastasie su godine borbe, truda i rada, razne metode lečenja u zemlji kao i u inostranstvu, svakodnevne fizikalne terapije, hipoterapije, plivanje, operacija fibrotomije, neurorehabilitacija robotikom.

Predstoji joj operacija SDR (Selektivna Dorsolna Rizotomija) u klinici u inostranstvu kao i intezivne terapije nakon operacije.

I pored svih zahvata i terapija Anastasia je jako uporna i pametna devojčica, voli da se druži sa svojim vrsnjacima.

Porodica se obraća humanim ljudima kako bi zajedno pomogli Anastasii da jednog dana stane na svoje noge i ostvari san da trči sa svojim drugarima.

Sredstva su potrebna za operaciju, robotiku, hipoterapije, specijalističke preglede, ortopedska pomagala, fizikalne terapije, opremu za vežbanje, rehabilitaciju kao i za putne troškove u toku lečenja.

Detaljne informacije o ovoj akciji možete da pročitate i na zvaničnom sajtu Fondacije BUDI HUMAN.

Budi human za Anastasiu

Kada se kutija napuni, kompletno prikupljen iznos se uplaćuje na račun namenjen Anastasiinom lečenju. Neophodno je prikupiti 33.035.321,12 dinara. Pošto je ovaj iznos prilično veliki, nadamo se da ćemo uspeti da pomognemo u prikupljanju sredstava, barem jednim delom.

Svoje priloge možete da ubacite na pultu Bodyline fitness & wellness centra. Obavestićemo sve vas kada novac bude uplaćen i koliko smo, zajedničkim snagama, uspeli da skupimo!

Hvala vam što podržavate humanost i učestvujete u ovoj akciji sa nama!

Sva aktuelna obaveštenja možete pronaći na našim Facebook i Instagram stranicama, kao i na stranici Novosti.