Bodyline aplikacija za ulaz

Bodyline aplikacija za ulaz

Dragi članovi,

Prateći vaše sugestije, slušajući vaše probleme i nelagodnosti prilikom korišćenja prethodne aplikacije, učinili smo sve što je u našoj moći da to promenimo.
Naime, naša personalizovana, Bodyline fitness & wellness aplikacija za mobilne telefone je počela sa radom. Uvereni smo da će vam ova nova aplikacija biti prilično jednostavna za upotrebu, pregledna, i što je najvažnije – radiće brzo.

Aplikacija krug

Kako se koristi aplikacija za ulaz u teretanu?

Na ulazu skenirate barkod koji će otvoriti prolaznu barijeru, ukoliko imate aktivnu (uplaćenu) članarinu. U svlačionici ostavite svoje stvari u bilo koji ormarić koji je otključan. Prilikom zaključavanja, smislite sopstvenu šifru od 4 broja, koju ćete lako zapamtiti. Unošenjem sopstvene šifre, ormarić je zaključan. Sledeći put kada budete želeli da ga otvorite, samo unesite 4 broja koja ste odabrali kao šifru i to je sve.

Nakon završenog treninga, ormarić ostavite otključan.

Molimo vas da skinete aplikaciju i napravite svoj profil pre nego što dođete na naredni trening.

Linkove do aplikacija možete da pronađete na Google Play i Apple Store.

Video tutorial kompletnog ulaska u teretanu, moći ćete uskoro da pogledate na našim Facebook i Instagram profilima. Takođe, pratite našu rubriku Novosti za sve aktuelne akcije i obaveštenja.

Hvala vam na razumevanju!
Vaš Bodyline. ????